Op deze pagina hoop ik mijn eigen werk te plaatsen. Een deel is te koop en een deel niet. Voor diegenen die belangstelling hebben voor een van mijn werken adviseer ik per e-mail kontakt op te nemen. Van een aantal beelden vind u meer foto's in het fotoalbum.
Door de jaren heen heb ik een veelheid aan objecten gemaakt. Van haaknaalden, kandelaars, buitenlantaarns, asbakken, wandelstokken tot ontwerpen voor tuinen en poorten toe. Het meeste van mijn werk is niet meer in eigen bezit.

"Dame"
"Dame" is gemaakt van fluweelboomhout. Ze is ontstaan in half 2005. Ze is nu erg donker, omdat ze als een van de heel weinige objecten een brand heeft overleefd.
"Naamloos"
"Naamloos" is ontstaan na het doodgaan van twee indrukkend grote kerstsparren. Ze stierven door wateroverlast eind 2004. De stammen heb ik op hoogte afgezaagd, en de stukken daarna schuin tussen beide stammen gelegd.
"tweeeen"
(voor een zeer dierbaar persoon)
"tweeeen" is van jan. 2008 en gemaakt van lijsterbeshout. Een lieve en bijzondere vriendin zei het volgende erover:"Zo vast gemaakt maar zo graag los willen komen. Heel vrij en toch veiligheid willen zoeken". Ze heeft helemaal gelijk! Het is inderdaad met die intentie gemaakt. tweeeen is 27cm hoog en 11 cm rond aan de voet.
"Kijk"
"Kijk" is gemaakt van zwarte albast uit zuid-Spanje. De vorm en structuur van de steen bepaalden het uiteindelijk resultaat. Opvallend is de bijna houtachtige structuur in de steen. Het is 28,5cm hoog en 21cm breed. Gewicht ongeveer 4,5 kg. (prijs 350 euro)

"Kracht"

"Kracht" is gemaakt van African springstone. Een zwarte en zeer harde, moeilijk te bewerken steensoort uit Zimbabwe. De steen past bij bij het ontwerp en de uitstraling van het beeld.
Het is 65 cm hoog en aan de voet 16,5 cm in het vierkant. Gewicht is 17 kg. (prijs 950 euro)

"Toch wel"

"Toch wel" is gemaakt van 'Kissi-stone' uit Kenya. Een bijzonder fraaie steensoort die opvalt door de warme kleuren. Het bijna organische ontwerp past er dan ook goed bij. De uitstraling van het beeld is zacht en subtiel te noemen.
Gewicht 7kg, 27cm hoog,31cm breed en 15cm dik.
Prijs: 425 euro

"Liefde is...al wat is"

"Liefde.." is gemaakt van Kobaltstone uit Zimbabwe. Een mooie enigzins gelaagde steensoort in diverse kleuren. Voor dit beeld past het groengevlekte prima. Voor een van de meest bijzondere mensen die ik ken.
Het weegt inclusief eikenhouten voet ongeveer 23 kg.
Het is ongeveer 10cm dik, 52cm breed en 60 hoog.
"Liefde is..." is niet te koop.

"Groene golf"

"Groene golf" is gemaakt van het zeer grillige en relatief zelfzame Leopardstone uit Kenya. Een zeer lastige steensoort. De donkere lijnen in de steen zijn kristalhard. De donkere vlekken iets minder hard en sommige plekken van het groen zijn bijna vezelachtig zacht, terwijl andere stukken weer erg hard zijn. De steen is prima geschikt voor buiten
"Groene golf" weegt 24kg en is ongeveer 65 cm hoog en 34 cm breed.
VERKOCHT

"Nimph"

"Nimph" is van Portugees marmer. Een moeilijke en vooral harde steen, die zich wel bijzonder fraai laat bewerken. Het ontwerp van "Nimph" is voor veel steensoorten nauwelijks te realiseren, maar deze marmersoort liet het dus wel toe. Hoewel zeer tijdrovend door het buitengewoon kwetsbare geheel, is het eindresultaat indrukwekkend. Fragiel en toch een sterke uitstraling.
Een vriendin zei: Innerlijke rust en geborgenheid en een sterke groei.

Ze weegt 5kg en is ongeveer 78cm lang en 26cm breed en ongeveer 13 dik.
Prijs is op aanvraag en meerdere foto's zijn beschikbaar.

"Paradijs"

"Paradijs" is net als "Kijk" gemaakt van zwarte albast. Ook bij dit beeld valt de bijzondere en rijke structuur van de steen op.
"Telkens als je kijkt zie je weer iets nieuws, net alsof ik het paradijs mag verkennen", vandaar de naam.
De afmetingen zijn: 60cm hoog, 30cm breed, 20cm dik en gewicht 10kilo.

"Bloem"

Net als "Toch wel" is ook "Bloem" gemaakt van Kissistone. In dit geval wel een buitengewoon warme kleur. Tijdens het werk aan het beeld kreeg ik de gedachte aan een Aronskelk. Vandaar ook uiteindelijk de naam.
De sokkel is van een stuk chinees hardsteen gemaakt, dat vaak wordt gebruikt ter vervaging van het bekende Arduin, voor vensterbanken ed.
"Bloem" is 30 cm breed, 38cm hoog en 15cm dik

"Ketting"

Opnieuw een beeld van Kissistone. De steen leent zich voor gedetailleerd werk en is zeer fijn van structuur, wat in dit beeld ook zeker noodzakelijk was, om de schakels heel te houden tijdens het werk. Ook hier vallen de prachtige warme kleuren op.
De sokkel is van graniet.
Het beeld is verkocht op de dag dat het klaar was.

Diversen

Met dank aan Anne T. die zo aardig was om een aantal van de kleinere beelden bij elkaar op een afbeelding te zetten.
De balansje onderaan kunnen ook worden gemaakt met bv letters. (Leuk ideetje voor stellen misschien.)
Alles van Kissistone, behalve de groene druppel. Dat is Noorse "green metallic gneis". Een buitengewoon harde steen.